Visnyovszki-emlékülés a Bélyegmúzeumban

Meghívó

A Magyar Filatéliai Tudományos Társaság (Mafitt) a MABÉOSZ-szal, a Bélyegmúzeummal, az Internetes Bélyeggyűjtő Klubbal, Pátria Bélyeggyűjtő Egyesülettel együttműködve tudományos emlékülést tart 2023. március 25-én 10 órai kezdettel a Bélyegmúzeumban.

Az emlékülés keretében megemlékezünk Visnyovszki Gáborról, a Mafitt elnökéről, a MABÉOSZ megbízott elnökéről, nemzetközi bélyegszakértőről, a feketekönyv szerzőjéről, szerkesztőjéről, és az ifjúsággal való kapcsolatáról. Előadás hangzik el Csegezi Tamásnétól a Kőbánya levél múzeumba kerüléséről. Csatlósné Mariann diavetítésen emlékezik meg az ifjúság Gábor bácsijáról, a sindelfingeni utazásokról.  Az emlékülés keretében Visnyovszki Gábor fényképe és neve felkerül a donátorok falára 11 órakor. Beszédet mond Szabó Jenő, a Bélyegmúzeum igazgatója, a MABÉOSZ és a Mafitt képviselőinek jelenlétében.

Az emlékülésen teljes programját a Mafitt és a MABÉOSZ honlapján tesszük közzé.

Az IBK emlékívet bocsát ki, amelyet minden résztvevő, IBK tag megkap emlékbe. Az emlékülés után a Mafitt szendvicsebédre hívja meg az ülés résztvevőit. Kérjük a kedves gyűjtőtársakat, hogy az ugyved@drlovei.hu e-mail címre jelezzék részvételi szándékukat. Ebben az esetben névre szóló meghívót kapnak az eseményre a részletes programmal. Az emlékülést szervezők első összejövetele 2023. február 10-én volt, a végleges program összeállítása a Bélyegvilág lapzártája után kerül sor.  Az emlékülést követően, a Szabolcsi Bélyegújság a Mafitt támogatásával emlékszámot ad ki, amelyet minden előfizető térítésmentesen kap meg.

 

Dr. Lővei György

a Mafitt elnöke, a szervezők nevében is

Dátum: 
2023-03-25 10:00
Helyszín: 
Bélyegmúzeum, Hársfa u.