Bélyegújdonságok

Ezen az oldalon a központi szolgáltatási csoportunktól igényelhető tárgyévi postai bélyeg kiadványokat mutatjuk be. Igénybejelentéseket bélyegköreink újdonságfelelőseitől, kéthavonta összesítve fogadunk a szolgáltatási csoport fenti oldaláról letölthető űrlapon. Eseti és egyéni igényeket a helyi posták beszámítanak a MABÉOSZ tagjainak bélyegforgalmába, amennyiben ehhez kiváltja, a MAVBÉOSZ titkárságának bejelenti és vásárlásai alkalmával használja a postai hűségkártyát. Tagjaink újdonságvásárlásai után kapott posta  jutalék jelentős, a tagdíjakkal azonos nagyságrendű összeggel járul hozzá szervezetünk fenntartásához. Mindenkinek köszönjük, aki tagunkként rendszeresen postabélyeget vásárol! 

A képekre klikkelve a bélyegkép teljes méretben jelenik meg, az aláhúzott linkekről pedig elérhetők a Magyar Posta honlapjának részletes bélyegkiadási tájékoztatói.  A legutolsó, 2020. évi magyar katalógusban még nem szereplő bélyegeket  "U" betűvel kezdődő, ideiglenes katalógusszámmal látjuk el. Ezek a kiadás címe után kötőjellel elválasztva láthatók. A postabélyeget nem tartalmazó egyéb kiadványokat (pl. új bélyeget nem tartalmazó emléklapokat) e jegyzékben nem tüntetjük fel, a postai tájékoztatók sorszámai helyenként emiatt nem folytonosak.

2021. február 15.             A Visegrádi Csoport alapításának 30. évfordulója - U5488 
   

Névérték: 600 Ft (Megjelenéskor kiegészítő címletként használható.)
Példányszám: 10.000 db kisív
Nyomdai eljárás: 6 szín ofszet
további információ

   
2021. február 10.             A premontrei rend alapításának 900. évfordulója - U5487 
   

Névérték: 500 Ft (Megjelenéskor kiegészítő címletként használható.)
Példányszám: 50.000 db
Nyomdai eljárás: 4 szín ofszet
további információ

   
2021. február 8.             Kínai horoszkóp: 2021 A Bivaly éve - U5486 
   

Névérték/eladási ár: Kisív: 4 x 390 Ft = 1560 Ft (Megjelenéskor a 390 Ft kiegészítő címletként, a 780 Ft pedig egyéb külföld elsőbbségi nem vámköteles levél 50 g-ig, levelezőlap, képes levelezőlap tarifaként használható.)
Példányszám: 20.000 db kisív
Nyomdai eljárás: 4 szín ofszet
további információ