Tagdíjak

A MABÉOSZ tagjai évente, az év első negyedévében fizetnek bélyegkörüknél éves tagdíjat. Akadály esetén a befizetés a honlap nyitóoldalának jobb felső sarkában levő levő „Kapcsolat” nyomógombbal legördíthető menü „Elérhetőségeink” oldalán megadott központi bankszámlaszámunkra is lehetséges, a közlemény rovatban a tagkönyvszám, név és atagdíj szó megadásával.

Az igénybe vehető szolgáltatásainkról a honlapunk bal oldalán levő menü nyújt tájékoztatást. A tagok jogait és működésünket szabályzataink írják le.

Tagdíjak 2024-től

(a Bélyegvilág 2024 januári számában, a 3.oldalon, "Pénzügyeink" címszó alatt megjelent elnöki tájékoztatás alapján)

Tagdíj: 9.000 Ft/év melynek esedékessége február vége.  Ezért a befizetés központba való megérkezésétől követően, a következő év első negyedévének végéig jár nyomtatva, illetve online is hozzáférhető kéthavonta megjelenő újságunk, a Bélyegvilág, továbbá minden tagsági jog és szolgáltatás. A korábbi "támogatói tagdíjat" a decemberi küldöttgyűlés megszüntette.

Külföldi postacímű tagjaink tagdíja változatlan, 50 Euro/év.

Ifjúsági tagdíj (10–21 éves korig): 500 Ft/év (az ifjúsági tagok a tagdíj továbbra is csak online érhetik el a Bélyegvilágot, mivel annak költségeire ez a jelképes tagdíj messze nem nyújt fedezetet. Az alapszabály szerint életkorukig tisztségre nem választhatók, minden másban élhetnek a rendes tagok jogaival).

Az év második felében belépő új tagok a tárgyévre július 1-től kezdve az éves tagdíj felét fizethetik. (Lásd elnökségi határozatok tára, 48/2016/06.30. sz. határozat.)

A Bélyegvilág legfrissebb számainak honlapunkon keresztüli online hozzáféréséhez évi 4.500 Ft átutalásával az is előfizethet, aki nem kíván tagunk lenni. A közleményben csak a honlapunk regisztrációjában használt e-mail-cím és a „BV” szavak tüntetendők fel.

Az online belépési nyilatkozat itt kitölthető.