Tagdíjak

A MABÉOSZ tagjai évente, az év első negyedévében fizetnek bélyegkörüknél éves tagdíjat. Akadály esetén a befizetés a honlap nyitóoldalának jobb felső sarkában levő levő „Kapcsolat” nyomógombbal legördíthető menü „Elérhetőségeink” oldalán megadott központi bankszámlaszámunkra is lehetséges, a közlemény rovatban a tagkönyvszám, név és atagdíj szó megadásával.

Az igénybe vehető szolgáltatásainkról a honlapunk bal oldalán levő menü nyújt tájékoztatást. A tagok jogait és működésünket szabályzataink írják le.

Tagdíjak 2023-tól:

Alaptagdíj: 6.000 Ft/év (ezért a befizetést követő hónaptól kezdve, a következő év első negyedévének végéig jár nyomtatva, illetve online is hozzáférhető havonta megjelenő újságunk, a Bélyegvilág, továbbá minden tagsági jog és szolgáltatás).
Támogatói (korábban „kiemelt”) tagdíj: 10.500 Ft/év. (Tehetősebb tagjaink ezzel az emelt tagdíjjal támogathatják működésünket, amit az év folyamán egy a tiszteleti és támogatói tagdíjfizető tagságról szóló hátoldali nyomatot tartalmazó ajándék-emlékívvel köszönünk meg. Emellett lehetőség tetszőleges számú további 1.000 forint támogatás befizetni, amiért egy ezt megemlítő hátoldai nyomatú ajándékot adunk.)

Külföldi postacímű tagjaink tagdíja 50 Euro/év.

Ifjúsági tagdíj (10–21 éves korig): ingyenes (az ifjúsági tagok a tagdíj ingyenessége miatt csak online érhetik el a Bélyegvilágot, és az alapszabály szerint életkorukig tisztségre nem választhatók, minden másban élhetnek a rendes tagok jogaival).

Az év második felében belépő új tagok a tárgyévre július 1-től kezdve az éves tagdíj felét fizethetik. (Lásd elnökségi határozatok tára, 48/2016/06.30. sz. határozat.)A Bélyegvilág legfrissebb számainak honlapunkon keresztüli online hozzáféréséhez évi 3.000 Ft átutalásával az is előfizethet, aki nem kíván tagunk lenni. A közleményben csak a honlapunk regisztrációjában használt e-mail-cím és a „BV” szavak tüntetendők fel.

Az online belépési nyilatkozat itt kitölthető.