Kapott képek

Mivel erre gyakorlatilag más lehetőségünk nincsen, kérjük, aki magát felismeri magát a képeken, jelezze írásos hozzájárulását a közzétételhez – a GDPR szerint számunkra sajnos kötelezően, mindenkitől beszerzendő –a mabeosz@titkarsag.hu e-mail címen, és ugyanitt azt is, ha ezek közül esetleg valamelyiknek az archívumból való végleges eltávolítását kérné. Utóbbi esetben szíves elnézését és megértését kérjük ahhoz, hogy ennek tisztázása más módon nem volt számunkra lehetséges, hiszen igen sok esetben a képeken levők személye előttünk is ismeretlen. A hozzájárulásokat elektronikus adatbázisban tároljuk és sorszámozott nyilvántartást vezetünk róla.

Felhívjunk ez úton minden, akár jelenlegi, akár korábbi tagunkat a képtár kiegészítésére, és hogy lehetőség szerint a készítési év vagy időpont és a képeken látható személyek nevének azonosításával járuljon hozzá az archívum fejlesztéséhez.

Az itt látható tartalom bármilyen üzleti célú használatát, közzétételét, vagy interneten rá mutató hivatkozást a MABÉOSZ felhasználási engedélyéhez kötjük, mely a céltól függő mértékben, minden esetben díjköteles.