Bélyegújdonságok

Ezen az oldalon a központi szolgáltatási csoportunktól igényelhető tárgyévi postai bélyegkiadványokat mutatjuk be. Igény bejelentéseket bélyegköreink újdonságfelelőseitől, kéthavonta összesítve fogadunk a szolgáltatási csoport fenti oldaláról letölthető űrlapon. Eseti és egyéni igényeket a helyi posták beszámítanak a MABÉOSZ tagjainak bélyegforgalmába, amennyiben ehhez kiváltja, a titkárságunkon regisztráltatja és vásárlásai alkalmával használja a postai hűségkártyát. Tagjaink újdonságvásárlásai után kapott posta  jutalék jelentős, a tagdíjakkal azonos nagyságrendű összeggel járul hozzá szervezetünk fenntartásához. Mindenkinek köszönjük, aki tagunkként rendszeresen postabélyeget vásárol! 

A képekre klikkelve a bélyegkép teljes méretben jelenik meg, az aláhúzott linkekről pedig elérhetők a Magyar Posta honlapjának részletes bélyegkiadási tájékoztatói.  A legutolsó, 2022/23. évi magyar katalógusban még nem szereplő bélyegeket  "U" betűvel kezdődő, ideiglenes katalógusszámmal látjuk el. Ezek a kiadás címe után kötőjellel elválasztva láthatók. A postabélyeget nem tartalmazó egyéb kiadványokat (pl. új bélyeget nem tartalmazó emléklapokat) e jegyzékben nem tüntetjük fel, a postai tájékoztatók sorszámai helyenként emiatt nem folytonosak.

Bélyegköreink újdonságok beszerzéséért felelősei munkájának könnyítése céljából az évközi változásokkal
folyamatosan frissítjük a tárgyévre tervezett bélyegújdonságok innét nyomtatható táblázatát!

 

2024. február 01.             KÍNAI HOROSZKÓP: 2024 - A SÁRKÁNY ÉVE - U5590 a-b
   

Össznévérték:  3900 Ft  (Megjelenéskor a 975 Ft „nem elsőbbségi, egyéb külföld levél 50 g-ig, képeslap, levelezőlap” címletként használható.)
Példányszám: 20.000 db
Nyomdai eljárás: 4 szín ofszet
további információ