Magyar Perfin Klub
a MABÉOSZ szakosztálya 2002. óta
       
Tiszteletbeli elnök: Lente István,

Elnök: Király Tibor, a vezetőség tagjai: Lékó Lajos (Kecskemét) és Piszton Ottó (Érsekújvár).

Klubunk Működési Szabályzata és szaklapja, a Magyar Perfin.


A "Perfin 2012" bélyegkiállítás

Perfinkiállítások az Exponeten

Csereajánlatok / Trading offers Katalógus frissítések / Catalog Updates
A Magyar Perfin újság megjelent számai/ Newspapers
Hamisítványok

Hírek a magyar perfinek gyűjtőinek

Perfin-találkozó és közgyűlés

A találkozóról illusztrált beszámoló készült.
(2019.04.15)

Perfin-találkozó és ismételt közgyűlés

A áprilisi tisztújítás eredménytelensége miatt tagjainkat május 19-én Szekszárdra egy eredetileg tavaly őszre tervezett, de akkor időegyeztetési problémák miatt sajnos elmaradt, kétnapos kirándulásra hívtuk. Ott egy megismételt közgyűlésen a kulb elnökének Király Tibort választottuk, a vezetőség tagjának pedig Lékó Lajost. Ennek a helyszínen, nyomtató híján ezúttal kézzel készült, hiteles jegyzőkönyve itt megtekinthető. A házigazdánknak, Szanyó Szilárdnak köszönhetően pazar környezetben rendezett, hangulatos találkozó képei:


(2018.05.20)

Cserenap és közgyűlés

A Magyar Perfinklub cserenapot szervez 2018. április 7. szombat 9-12 óra között a MABÉOSZ 302-es termében. Elnökeikkel az időpontot március elején egyeztetve, csatlakozásra kértük az illetékjegyek, levélzárók, ragjegyek, díjjegyesek és képeslap gyűjtők szakosztályait is.

A klub négyévente esedékes beszámoló közgyűlése a 9 órakor kezdődő cserenap vége felé, 1/2 11 órakor kezdődik, ugyanabban a 302-es teremben az alább meghirdetett napirenddel:
1. Vezetőségi beszámoló
2. Lemondás miatt új elnök, titkár, küldött választása
3. Egyebek (benne: a készülő perfin-címletárjegyzék megvitatása) Határozatképtelenség esetén 11-kor ugyanott megismételt taggyűlést tartunk mely fenti napirendben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes. A közgyűlés MABÉOSZ titkárságra hitelesítve leadott jegyzőkönyve itt olvasható.
(2018.03.09/jkv:04.11)

Perfin cserenap: 2017. június 17 szombat 9-12 óra

A MABÉOSZ szakosztályainak közös cserenapjára június 17-én délelőtt 9 órai kezdettel kerül sor a MABÉOSZ III. emeleti cseretermében. Ez úton is kérjük kedves tagjainkat lehetőségeik szerinti, színvonalas csereanyagok előkészítésére! Hogy ne csak a kínálat, hanem a kereslet is erősebb legyen a szokásos heti cserenapoknál, továbbá a szakosztályok gyűjtési területeinek népszerűsítése céljából is, az épületbe való belépés ilyen alkalmakkor nem MABÉOSZ tagok számára is ingyenes, vagyis ez alkalommal szeretettel várjuk a leendő új perfingyűjtőket is!

Klubunk három tagja e júniusi cserenapon: Pongrácz József, Lente István és Moys Gyula. Rajtuk kívül még Piszton Ottó és Szücs Károly is jelen voltak. A klubnapon a titkárunk egy, a párkányi találkozón külföldről hazakerült többezeres jó címletgyűjtemény feldolgozásából keletkezett, friss és gazdag cserekínálattal jelentkezett.

Egy erre az alkalomra frissen összeállított csereanyagból Pongrácz Jóska gyűjteménye tucatnyi új darabbal gazdagodhatott. Az albumban a bélyegek mellett látható cetliken a perfinminta mellett feltüntetett időszak szerinti katalóguspontszámok nagyon megkönnyik a korrekt cserét. E cédulák a kép baloldalán látható 26 lapból vághatók ki. Bárki hozzájuthat egy ilyen szetthez, aki cserébe egy új darabbal tud megörvendeztetni az erre linkre klikkelésre megjelenő hiánylistámról :) (Szücs Károly, 2017.06.07/17)

Közlemény: véglegesítettük az eddig ismert fantázia-perfinek jegyzékét

Itt a lista és leírás, annak érdekében saját weboldalon, hogy az interneten hivatkozni lehessen rá.(2017.06.06/09)


 

Második nemzetközi perfin találkozó


Az ott készült többi fotóhoz klikkelj a képre!

A két évvel korábbi első ilyen rendezvényünk után idén is találkoztunk a párkányi Thermal Hotelben. A végig kitűnő hangulatban zajlott rendezvény harmadik napján tartott éves beszámoló taggyűlésünk még hitelesítés alatt álló jegyzőkönyve itt olvasható. (2017.04.24)

Tisztelt Perfin Klub Tagok! 2015-ben cseh, szlovák és magyar résztvevőkkel nagy sikerű nemzetközi találkozót rendeztünk Párkányban a magyar perfinekkel (is) foglalkozó bélyeggyűjtők számára. Az ott készült csoportkép ma is látható honlapunkon a 2015-ös évnél.

Piszton Ottó vezetőségi tagunk szervező munkájának köszönhetően újra találkozót szervezünk változatlan a helyszínen, a Vadas Termálpark főépületében, április 21-23 között, péntektől vasárnapig tartjuk. Érkezés péntek délután, szombaton egésznapos program a Thermal Hotel konferenciatermében, hazaindulás vasárnap délelőtt.

Megközelítés: Párkányban /Šturovo/ megáll minden gyorsvonat. A pályaudvar elött taxik állnak, innen a fürdő max. 5 perc. Az úticélnak „a Vadas fürdö Nánai úti bejáratát“ javaslom bemondani. Autóval érkezők parkolása szabad a szálló épülete előtti ebben az időben gyakorlatilag üres területen ingyenes.

A jelentkezésektől függően esetleg női programot is szervezünk, amin részt vehetnek a többiek is – az esztergomi Bazilika meglátogatása „kisvonattal“, ez a fürdőtől egészen a Bazilikáig visz és vissza. Működése természetesen időjárásfüggő.

Elhelyezés a kemping területén levő többszobás faépületekben, szállásköltség:

 • egyágyas szoba - 37€/éjsz.
 • kétágyas szoba - 27€/fö/éjsz, tehát gyakorlatilag 54€/éjszaka

  Ezekben az árakban benne van az ingyenes parkolás, a termálvizü fedett medence belépöje, finn szauna belépö

 • reggeli 7€/fö - svéd asztalos
 • ebéd 3,50€/fö, / leves és egy választott fö étel/
 • vacsora 11€/fö, svéd asztal

  A részvételi jelentkezéseket a pontos szállásigénnyel e-mailben várom március 8-ig bezáróan. A weboldalunkra látogató, jelenleg még nem-klubtag érdeklődők jelentkezését is örömmel fogadjuk.

 • Csereajánlatok

  2015-ös taggyűlésünkön elhangzott igényre reagálva, a tagjaink által küldött hiánylistákat a honlap e részében - név nélkül - igény esetén ingyenesen közzétesszük. Ez az igény azonban sajnos nem bizonyult valósnak, hiszen az azóta eltelt idő alatt (jelen honlap szerkesztőjén kívül) sajnos eddig még egyik tagunk sem élt ezzel a lehetőséggel.

  1.számú csereajánlat (frissitve: 2017.06.17)

  Kérjük tagjainkat, hogy e példát követve, csatlakozzanak saját csereajánlataikkal! A cserék lebonyolításához az elérhetőség titkárunktól e-mailben kérhető el.

  Taggyűlés

  Tájékoztatásul előzetesen közöljük, hogy a Szakosztály vezetése az ezévi taggyűlést 2017 márciusára tervezi.
  (aktualizálva: 2017.01.29)

  Tisztelt Klubtagok!

  A Szakosztály vezetősége az SZMSZ 5. pontjában foglalt kötelezettségét teljesítve 2015. május 19. kedd 16 órára szakosztály értekezletet hív össze a MABÉOSZ 101-es termébe.

  28 fős szakosztályunkból a megjelentek szokásos száma szerint időnként beálló határozatképtelenség esetén 16:30-kor változatlan helyszínen és napirenddel megismételt értekezletet tartunk, mely a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes. A rendezvény várható időtartama mintegy másfél óra.

  Napirendi javaslat:

  1. Vezetőségi beszámoló a Klub elmúlt évi tevékenységéről
  4. Szakosztályi elismerések és kitüntetési javaslatok (amennyiben lesznek ilyenek)
  3. 2015. évi és hosszútávú munkaterv
  4. Egyebek (melynek során csak határozathozatalt nem igénylő kérdések tárgyalhatók)

  Az értekezlet előkészítése során a vezetőség a napirend kiegészítésére akceptálható további javaslatokat is figyelembe veszi. Változás esetén legkésőbb a közgyűlés megelőzően két héttel erről újabb értesítést teszünk közzé, a vezetőség beszámolóját pedig igyekszünk legkésőbb a közgyűlés előtti hét végén honlapunkon is elérhetővé tenni. (2015.04.17-6.18)


   

  Perfingyüjtök nemzetközi hármastalálkozója Párkányban: 2015. április 17-18

  Ideje, hogy közvetlenül is megismerjük egymást! A 2012-es nemzetközi részvétellel rendezett perfinkiállítás után immár e második nemzetközi rendevényünk meghívója itt olvasható.

  FIGYELEM, változás! A találkozás helyszíne a korábbi hirdetményünkben olvashatótól eltérően nem a fürdő, hanem a szálló bejárata lesz, a térkép szerint itt: VADAS Termál szálló.

   

  A Perfinklub Sopronban: 2014. szept. 13-14.

  A remek hangulatú, kellemesen eltöltött két napon mindannyian kíválóan éreztük magunkat, ahogy a képeken is tükröződik. A rendezvény eredményeként a hozott gazdag csereanyagokból a résztvevők gyűjteményei is szépen gyarapodtak. A kétnapos találkozó fénypontja azonban az volt, hogy - a házigazdánk kedves felesége által készített szombat esti közös vacsora során - körünkben megjelent házigazdánk édesapja és a Mafitt alapító tagja, Király Tibor senior. Az igen hangulatos, családias környezetben tartalmas előadást tartott nekünk a nyugatmagyarországi halálfejes felülnyomásról, ami filatéliai ismereteinket is tovább gazdagította. Az előadásról három rövid filmfelvétel is készült, ezek közül egyet, melyben a hazai perfingyűjtés hőskoráról is szó esik, - tárhelykorlátok miatt sajnos csak egy hétig - itt letölthetővé (avi-fájl, kb. 600 Mb, 2014. okt. 11-ig) tudunk tenni. Köszönjük a nagyszerű szervezést, valamint a törődést és vendéglátást házigazdánknak és kedves családjának! (2014.10.03)

  Kirándulást szervezünk Sopronba: 2014 szept. 13-14. Találkozás a kocsikkal reggel 8-kor a Déli Pályaudvarnál a Vagon étterem" előtti parkolóban, vagy 8:20-kor az Osztyapenko előtti felüljárónál levő CBA parkolójában. (2014.08.11)

  Planned excursion to Sopron in 13-14 September 2014. Meeting point is the railway station named "Deli Palyaudvar" at 8:00 o'clock. There is a parking place befor the Vagon étterem" here.


  Kaptam egy kedves modern holland perfinlevelet. Danke Paul! SzK (2014.08.11)

  Ide klikkelve olvasható 2014. márciusában tartott tisztújító közgyűlésünk jegyzőkönyve és a beszámolókat előkészítő hírlevelünk. Az utolsó napirendi pontban tartott perfin árverés összesített forgalma meghaladta a 40 eFt-ot, és a meghirdetett tételek mintegy 40%-a talált új gazdára, ismételten megerősítve a 2007-es Lente-katalógus alapján kialakult, átlagosan 5-10 Ft/pont közti, elősorban a lyukasztás minőségétől árszint helyességét.

  NEW PERFINS Új perfinek - 3. (8 Mbyte, 2017.01.29)

  3. árverésünk katalógusa (5 Mbyte) Az árverés kezdési időpontja 2014.03.29 11 óra, helyszíne a MABÉOSZ 302-es terme volt.


  Tanácskozik a 2014. évi tisztujító közgyűlés

  Tiszteletadás tavaly elhunyt tiszteletbeli tagunk, Károlyi Géza emlékének
  A 2013.évi szakosztály-értekezletet március 9.én tartottuk a MABÉOSZ könyvtárában. A jegyzőkönyv itt olvasható.

  Szakosztályunk a Mafitt híreiben bemutatott 2012. évi Karácsonyi ajándék emlékíveket a klubtagok aktivitását ösztönző rendszer kidolgozására született idei közgyűlési határozatunk szerint az ezévi működésünkben aktívan résztvevő tagok közt egy aktivitási pontrendszer szerint osztjuk szét. A vezetőség által javasolt pontszámok a következők:

  A) MABÉOSZ tagdíjat fizetők klubtagsága: 1 pont/év;
  B) részvétel a Kub rendezvényein alkalmanként 1 pont;
  C) szakirodalmi tevékenység, oldalanként: 1 pont;
  D) kiállításon való részvétel kiállítási laponként: 1 pont, egyéb közreműködőként: 1-5 pont;
  E) új adatok nyújtása a katalógus továbbfejlesztéséhez, a katalógus szerzőjének megítélése szerint: 1-5 pont
  F) tisztségek ellátása: elnöki 1 pont/negyedév, titkár: 1 pont/hó

  Tájékozatásul: jelenlegi 36 fős tagságunk így számított összesített aktivitási pontszáma 2002-2013 között több mint 1.500 pont!

  Az év közben szerzett pontszámokat az elnökség a következő évei rendes taggyűlésig összesíti, és e rendszert a taggyűlés elé egyúttal jóváhagyásra beterjeszti. A Mafitt klubunknak adott ajándékíveit az idei évi aktivitás arányában osztjuk majd szét a taggyűlésen személyesen, vagy meghatalmazott útján résztvevő(!) klubtagok között. (2012.11.26)

  2012. december 2-án délelőttre szakosztályi cserenapra hívjuk tagjaink, amelyet immár szokásosan az illetékbélyeg, a ragjegy- és az emlékívgyűjtőkhöz csatlakozva közösen tartunk a MABÉOSZ-ban. További részletek, pl. a pontos hely és időpont a MABÉOSZ kiállítási naptárában olvashatók, melyet a magyar filatélia rendezvényekről való tájékozódás céljából ez úton is ajánlunk tagjaink szíves figyelmébe.

  * * * * *

  Lente István kezdeményezése a perfinek első és utolsó ismert felhasználási dátumainak összegyűjtéséhez: kéri, hogy vállaljátok gyűjteményeitek egy éven belüli, azaz 2013 szeptemberéig való átnézését az eddig még nem ismert időpontú bélyegzésekért. A résztvevők az itt letölthető minta szerinti űrlapokat használhatják, amelynek 88 oldalas teljes munkaállományt kérésre e-mailben küldjünk meg. Ez a katalógushoz képest már most is sok új információt tartalmaz aláhúzással kiemelve, melyek a könyv öt évvel ezelőtti kiadása óta gyűltek össze. Kérjük, hogy új felfedezéseiteket stecklapra átfedésmentesen kigyűjtve és lehetőleg - szükség esetén a bélyeget hátoldalról is - 2-300 dpi felbontásban szkennelve István e-mail címére, vagy postai úton juttassátok el. Az akció végén a résztvevőknek ingyenesen rendelkezésre bocsátjuk az e projektünk során összegyűjtött adatokat tartalmazó katalóguspótlást.(2012.október)


  A Mafitt-nak a magyar bélyeggyűjtö szervezetek közt 2012. évben szétosztott, kettőskereszttel perforált Karácsonyi ajándékív-készlete


  Sebestyén Imre elnök és
  Lente István tiszteletbeli elnök

  Itt megtekinthetők jó hangulatú 2012 szeptemberi kirándulásunk és egyben klubnapunk Zalaegerszegen és Pölöskén készült képei. (2012.szeptember)

   

  Klubunk 10 éves fennállása napján, 2012. március 22-én nyitottuk meg az első magyar perfinkiállítást, mely négy napig volt látogatható. Bővebben itt: ujságcikk a kiállításról. A kiállítás érdekében sikerrel ösztönöztük tagjainkat egykeretes bemutatkozásra, és örömmel láttuk a külföldi résztvevőket is. A Kiállítási külön szabályzat Perfin 2012 (IREX) itt olvasható. Itt olvasható a kiállítás prospektusa a bemutatott gyűjtemények címével és elrendezésével. (2012.április)

  A PERFIN 2012 kiállításról az IBK fórumán képes beszámoló készült. A kiállítás digitális dokumentációjának CD lemezképe (420 Mbyte) innét már letölthető. A letöltés időigénye az internetkapcsolat sebességétől függ, általában félórás nagyságrendbe esik. (2012.április)

  A PERFIN 2012 kiállítás eredménylistája, az un. Palmares öt aranyérmet tartalmaz! A többi, zömmel első kiállítónak is gratulálunk a sikeres bemutatkozáshoz. A MABÉOSZ és a STAMPCOIN kft. által felajánlott két tiszteletdíjat a pártatlan zsűri Lente Istvánnak és Sebestyén Imrének ítélte.

  Szombati gyorscserénknek épp 100 tétele volt, amit a Dunafila a honlapján közzétett további ajánlattal egészített ki. Összességében a tételek 2/3-a kelt el, az egy perfinbélyeggel elért legmagasabb leütési ár elérte a 7.100 forintot (magyar perfinbélyeg rekord!)

  A programban sok érdekes eseményre került sor, amlyeről a szakosztály lapjának következő számában részleteiben is tájékoztatást adunk. Következő taggyűlésünket 2013. év elejére tervezzük, amelyen a klub további terveit fogjuk megvitatni. Addig is a mostani tapasztalatainkra támaszkodva ezennel tervpályázatot hirdetünk a logónkat tartalmazó lyukasztógép elkészítéséhez. A javaslatokat a jövő évi következő taggyűlésünkre várjuk. (2012.május)


  A Perfin 2012 bankettje a "Hafér"-ban

  Aktuális aukciós perfin-tételek az eBay-en (igyekszünk mi is kínálatot nyújtani, amíg győzzük anyaggal...)

  A Mávinformatika szponzorálásának megszűnése miatt 2011-től honlapunk új címe:
  www.mafitt.hu/org/perfinklub.

  Kiállítások, gyűjtemény-bemutatók:
  Sebestyén Imre HUNFILA 2012 Kalocsa nemzeti I. osztályú kiállításon aranyérmet nyert gyűjteménye hamarosan látható lesz itt. Szívből gratulálunk ehhez a szép sikerhez!
  A Magyar Perfin 2012. évi 112 oldalas jubileumi száma a HUNFILA 2012 kiállítás aranyozott ezüstérmét (vermeil) nyerte.
  Lente István aranyérmes gyűjteménye a PERFIN 2012 nemzeti II. rangú kiállításon: A PMKB céglyukasztásai (pdf, 35 Mbyte) és egykeretese: Kedvenc perfinjeim a kiállítás innét letölthető CD lemezén találhatók.
  Piszton Ottó Nemzeti első rangú kiállításon aranyozott nagy ezüstérmes versenygyűjteménye az Exponet-en Perfins of Hungary
  Szücs Károly 81 pontot elért gyűjteménye a PERFIN 2012 kiállításon: "Magyar céglyukasztások" (lásd szintén a CD lemezen). Ugyanennek a 2012.júliusi HUNFILA kiállításra 5-ről 7 keretre bővített és átdolgozott, itt látható változata már azonban csak 73(!?) pontot kapott: 1-2.keret , 3-5.keret , 6.-7.keret A következő találkozónkon valamennyi kiállítani szándékozó perfingyűjtő számára tanulságos lehet majd megbeszélni, hogy ennek a márciusban még szép eredményt elért versenyggyűjteménynek a jelentős, 24 lapnyi bővítése és egyben tartalmi továbbfejlesztése ellenére mi eredményezhette egy kiállítási szinttel feljebb ezt a 8 pontnyi, meglepően jelentős értékelési csökkenést.

  Juttasd el hozzánk szkennelve gyűjteményed, hogy azt is bemutathassuk itt!

  HUNGARIAN PERFIN CATALOGUE: promotion - katalógus ismertető (0,4 Mbyte). Contact with the author: i.lente@upcmail.hu

  CATALOG UPDATE / KATALÓGUSPÓTLÁS 2011-2017

  A katalógus 2007-es megjelenése óta gyűjtött információkat a szerző az alábbi két állományban összegezte:
  NEW PERFINS Új perfinek - 2017. (8 Mbyte, 2017.01.29)
  A könyv e kiegáészítése tartalmazza a 2011.2104. és 2015 évben ugyanebben a formában közreadott hasonló korábbi állományok adatait is. CORRECTIONS - Javítások (4,7 Mbyte, 2011.06.26) Ez a pdf a könyvben levő adatokat egészíti ki, valamint a helyenként szükségessé vált javításokat tartalmazza.

  Tájékoztatás szervezeti ügyeinkről

  A Perfin 2012 kiállításon tartott jubileumi taggyűlésünk jegyzőkönyve itt olvasható. A jegyzőkönyben olvasható kitüntetési javaslatainkra Paul Leeuw van Weenen a MABÉOSZ ezüst, míg Frank Semmler a MABÉOSZ arany kitüntető jelvényét kapta meg. (2012.augusztus)

  * * * * *

  A szakosztály rendkívüli közgyűlést tartott 2011. május. 7-én a Magyar Bélyeggyűjtők Háza (Bp. VI. ker. Szondy u.-Vörösmarty u. sarok) 408-as termében, azaz az elnökségi tárgyalóban. A jelentős létszámú inaktív tagság miatt sajnos mostanra már szokásossá vált határozatképtelenség miatt a megismételt közgyűlés - változatlan napirenddel - 10 órakor kezdődött ugyanott.A jegyzőkönyv itt olvasható.

  A megjelenő tagok a helyszínen vehették át újságunk legfrisebb, immár 10. számát, melyet a többiekhez postán juttatunk el.

  Napirendünk volt:

  1. Elnöki megnyitó, a tisztségviselők lemondásának okaról
  A közgyűlésen a szakosztály vezetése - beszámolva az elmúlt év alatti tervei megvalósulásának hiányáról, valamint a múltévi két országos küldöttgyűlésen történtekről - megokolta előzeten is bejelentett lemondási szándékát, amit a jelenlevő klubtagok határozott kérésére azonban visszavontak.

  2. Titkári beszámoló
  E napirend során közgyűlési határozat született az újságunk digitális formában való eljuttatására azon tagjaink részére, akik a Szövetség fénymásolóján sokszorosított fekete-fehér lapszámok helyett saját használatukra színes példányt kívánnak nyomtatni. E tagok - kifejezett kérésükre - a fénymásolt példány helyett elektronikus úton digitálisan sorszámozott és perszonalizált példányt kapnak, amiről más számára másolatot nem készíthetnek és a fájlt sem adhatják tovább.

  3. A Működési Szabályzat alábbi módosítási javaslatainak megtárgyalása:

      a) Az elnöki és a titkári funkció különválasztásának megszüntetése (az előterjesztő a vita során e javaslatát visszavonta.)

      b) A határozatképesség fenntartása érdekében a tagsági viszony fenntartásának kötelező megerősítése a négyévenkénti rendes közgyűléseket megelőzően
  Ennek kapcsán úgy határoztunk, hogy a tagokhoz eljuttatott újságokkal együtt - tetszőleges formában - évente (tehát az előterjesztett javaslattal ellentétben nem négyévente!) viszontválaszt kérünk, hogy MABÉOSZ-tagságukat és ezzel együtt klubunkban való tagságukat fenntartják-e. A MABÉOSZ tagságukat megszüntetők számára klubunk tiszteletbeli tagságát ajánljuk, melyet ilyen esetekben a soron következő tag- illetve közgyűlés fog megerősíteni. A tiszteletbeli tagok gyűléseinken szavazati jog helyett tanácskozási joggal rendelkeznek, és minden olyan kommunikációs lehetőséget és szolgáltatásunkat biztosítunk számukra, amely a klubnak nem kerül költségébe.

      c) A közösségi aktivitás növelésének érdekében szükséges követelmények támasztása a tagokkal szemben
  Ennek kapcsán az a határozat született, hogy követelményeket továbbra sem állítunk, e helyett viszont a vezetőség dolgozzon ki és kísérleti jelleggel vezesen be tagjaink számára egy perfingyűjtés érdekében végzett tevékenységét elismerő, és azt klubszerű müködésünkbe való bekapcsolódásra kellőképp ösztönző rendszert.

  4. A lemondások miatti rendkívüli tisztújítás (ennek tárgyalása a lemondások visszavonása miatt okafogyottá vált.)

  5. Cserebere (mintegy egyórás perfin- és érdekes információ-csere volt)

  Köszönjük annak, aki akadályoztatása miatt meghatalmazó révén vett rész a közgyűlésen. Ha legközelebb ezzel a lehetőségen csak néhányunkkal is többen élnek, akkor ezzel is hozzá tudnak járulni munkánk megkönnyítéséhez! (2011. május)

  * * * * *

  Jobb lehetőség hiányában, itt publikáljuk küldöttünknek a MABÉOSZ 2010-es küldöttgyűlésén időkorlát miatt kényszerűen rövidített felszólalásának a közgyűlési jegyzőkönyv számára átadott írásos változatát. (2010.augusztus).

  A5-ös lapméretű, lehetőségeink szerint évente egyszer megjelenő folyóiratunk, a Magyar Perfin lapszámai pdf formában:

   1.szám: 2002. december, 24 old.
   2.szám: 2003. február, 16 old.
   3.szám: 2003. november, 24. old
   4.szám: 2004. december, 16 old.
   5.szám: 2005. április, 28 old.
   6.szám: 2006. január, 16 old.
   7.szám: 2007. március, 16 old.
   8.szám: 2008. január, 10 old.
   9.szám: 2010. április, 12 old.
   10.szám: 2011. május, 16 old.
   11.szám: 2012. április, 112 retrospektiv old.
   12.szám: 2016. április, 16 old.


  2011. évi közgyűlésünk a MABÉOSZ elnökségi tárgyalójában


  Beszélgetők: Moys Gyula, ifj. Király Tibor és Lente István

  A honlapot Szücs Károly szerkeszti, utolsó változtatás: 2018. május 20.
  E_mail a webmesternek itt (levél küldése előtt ne felejtsd el az innen vett e-mail címben található + jelet @-ra cserélni!)