A jövő bélyeggyűjtő nemzedékéért már ma tenni kell!

Pályázati felhívás:


  

  Csatlakozz hozzánk!
 

   A Bélyeggyűjtők Házában (Bp., VI. Vörösmarty u. 65.) IFJÚSÁGI BÉLYEGGYŰJTŐK KLUBJA működik. Havonta kétszer találkozunk, rendszerint minden hónap 1. és 3. szombatján 10 órai kezdettel, ahol játékkal, csereberével, tanulással töltjük az időt. Klubtagság nélkül is szeretettel látjuk az érdeklődőket, a részvétel ingyenes!

Esetenként változhat az időpont, ezt itt mindig megtalálod!

 


   Utolsó változtatás: 2018. december 22.
Webmester: Karesz
    2010. március 20-án 16 alapító taggal megalapítottuk az „Ifjúságért” Szakosztályt, melynek céljai és kitűzött feladatai a következők:

- Gyűjti a témakörbe vágó filatéliai objektumokat (gyerekeket ábrázoló, számukra/javukra kiadott, általuk tervezett bélyegeket stb.)

- Tanulmányokat készít a hazai ifjúsági bélyeggyűjtés történetéről, elemzi jelenlegi helyzetét, megvizsgálva szociológiai, pedagógiai, pszichológiai vonatkozásait, kitekint a külföldi tapasztalatokra, gyakorlatra.

- Szakmai segítséget nyújt kezdő gyűjtőknek ill. kezdő gyűjtőkből álló köröknek. A haladó ifjúsági gyűjtők és a felnőtt gyűjtők teljes különállásának megszüntetését tűzi ki célul.

- Alapfeladataként kezeli a 14-25 év közötti korosztály minőségi filatéliai képzése feltételeinek megteremtését és biztosítását.

- Védi a fiatal bélyegvásárlók érdekeit. Felvilágosító tevékenységével óvja őket attól, hogy aránytalan árú vagy tartós értéket nem képviselő tételek vásárlására rávehessék őket.

- Arra vállalkozó tagjai elektronikus úton elérhetők fiatal gyűjtők számára.

Angyal Erzsébet, szakosztályi elnök
KOLLÁZS PÁLYÁZAT
Beadás: 2018. december 1-ig.
A BÉLYEG, MINT TANULÁSI SEGÉDLET

Nem lehet elég korán kezdeni :)