MABÉOSZ Bélyegbörze

Az évadnyitó börzét idén két napra osztva szervezzük: szombaton 8:30-14.00 között az éremgyűjtők, másnap 8:30-tól 14 óráig a bélyeggyűjtők számára.  A helyszín a cseretermek asztalritkítása miatt ezúttal a kiállítóterem lesz. A 2. és 3. emeleti termek kinyitását a börze idején biztonsági okokból nem tervezzük.

A MABÉOSZ idei HUNFILEX emlékívpárja a vasárnapi bélyeges börzenapon, lesznek első alkalommal megvásárolhatók, és az idei posati újdonságokkal együtt bélyegköröknél is előjegyezhetők, a Bélyegvilágban meghirdetett árakon (4.000 forintos alapváltozatban és 10.000 forintos, a HUNFILEX 2022 kiállítást támogató emelt összegű változatban).

 
A kiállítóteremben 0,6 m2 felületű kisméretű asztalok, oszlopsorral elválasztott előterében pedig korlátozott számban 1,2 m2 felületű duplaasztalok vannak, a távolságtartási szabályok miatt jelenleg mindegyik csupán két-két székkel. A kisebb asztalokat MABÉOSZ-tagok 2.500, vendégek 4.000 forintért bérelhetik.  A duplaasztalok bérleti díja tagjainknak 4.000, illetve vendégeknek 7.000 forint. Egynél több asztal bérlése esetén minden további 0,6 m2 asztalfelület bérleti díjából 1.000 forint kedvezményt adunk. 

Az asztalokat lefoglalni, a bérleti díj egyidejű befizetése mellett júliustól, elsősorban Tyukodi József háznagynál lehet, aki cserenapokon a III. emeleti teremben található. Asztalfoglalási igények akadályoztatás esetén a titkárság telefonszámán is bejelenthetők, amiket a befizetésnek a MABÉOSZ bankszámlaszámára (OTP 11706016-20808147) való befizetése után továbbítunk a háznagynak. A közleményben a befizető nevét és a "Börze asztaldíj" szöveget is kérjük feltüntetni! Az asztalszámokat a terem augusztus elejére tervbevett átrendezése miatt csak augusztus folyamán lehet az igényekhez rendelni, azokat a börze nyitásakor az ajtóra kifüggesztett hirdetményről lehet majd megismerni.