Ifjúsági bélyegbemutató - jelentkezési határidő

Bélyegbemutató - 2024

A korábbi évek hagyományát folytatva idén is rendez ifjúsági bélyegbemutatót a Szövetség Ifjúságért Szakosztálya. Várjuk a fiatal gyűjtőtársak munkáit. Sokan bemutatóról bemutatóra új témákkal jelentkeznek.

Szeretettel tanácsoljuk, hogy korábbi munkáitokat is bővítsétek, szépítsétek, gazdagítsátok, hiszen bizonyára szereztetek azóta további, oda illő darabokat, gyarapodott tudásotok a témáról, a bemutató anyag készítésének mikéntjéről. Persze a bővítést nem lehet a kész anyag végére biggyeszteni, ilyenkor az egészet át kell dolgozni.

Ne sajnáljátok szétbontani és bővítve újraépíteni, de jó, ha előbb beszkennelitek és így őrzitek meg magatoknak.

Mit kell tudni a bemutatóról?

10-21 éves gyűjtők vehetnek részt minimum 12 (vagy ennek többszöröse) A/4-es lapon feldolgozott anyaggal. Alsó tagozatos iskolásoktól 4 és 8 lapos összeállításokat is elfogadunk. A témaválasztás teljesen szabad. A kiállítólapokat átlátszó lefűzőbe kell helyezni. A lapok a fénymásoló papírnál merevebbek legyenek, vagy merev lapot tegyetek a kiállító lap mögé a lefűzőbe. A lapok sorrendjét hátoldali számozással jelöljétek.

A jelentkezéseket május 31-ig várjuk postán (MABÉOSZ Ifjúságért Szakosztály Budapest Pf. 4. 1397) vagy e-mail-ben (mabeoszifi@gmail.com).

A jelentkezési lap letölthető IDE kattintva.

Beküldési határidő: november 20.

Helyszín a MABÉOSZ székháza (Bp. VI. Vörösmarty u. 65.).

A megnyitó december 7-én, szombaton 10 órakor lesz. Ez a nap Mikulás ünnep is, és ekkor fogjuk kihirdetni a levelezési verseny eredményét. A bemutató megtekinthető lesz a téli szünidő végéig (az ünnepnapok kivételével).

Kereshettek kérdéseitekkel, kérhettek segítséget is levélben vagy előzetes telefon után (06 30 483 9728 Angyal Erzsébet – Erzsi néni) személyesen, akár a hosszú nyári szünidőben.

Mutasd meg, hogyan tudsz egy témát bemutatni, egy történetet elmesélni bélyegek, postai dokumentumok felhasználásával!

Dátum: 
2024-05-31 23:00