A Bélyegvilágról

A Bélyegvilág a MABÉOSZ 1951-től havonta megjelenő filatéliai újsága. A nyomtatott példányokat postán küldjük tagjainknak és a MABÉOSZ tagsággal nem rendelkező postai előfizetőinknek. Az előfizetési díj 5.880 Ft/év vagy 2.780 Ft/félév.

A postai előfizetőknek a legfrisebb számok online hozzáférését sajnos nem tudjuk biztosítani, mert a posta lapterjesztő szolgálata az előfizetők adatait adatvédelmi okból nem adhatja ki.

Lapunk már csak 2018 decemberéig lesz megvásárolható a Lapker Zrt.  országos hálózatnak újságterjesztői pontjain. Ez az értékesítési csatorna ugyanis mind olvasóink, mind számunkra egyaránt gazdaságtalannak bizonyult, ezért 2019-től az egyenkénti vásárlásnál mintegy 20%-kal kedvezőbb, évi 5.000 forintos MABÉOSZ tagságot ajánljuk újságunk beszerzésére. Ebben a lap házhoz szállításának. és a legfrisebb számaink online elérésnek ára is benne van! 

Tervezzük továbbá, hogy a lap legfrisebb aktuális számait (az utolsó három lapszámot)  online előfizetők számára is elérhetővé tesszük a MABÉOSZ éves tagdíjánál is kedvezőbb áron. Aki ezt igényli, kérjük jelezze számunkra ezt a szándékát a profilapján a megfelelő helyen egy pipa bejelölésével, és értesítjük, amint ez lehetővé válik! (A profillap a jobb felső sarokban található Bejelentkezés gombra klikkelve jeleník meg, és átkapcsolható szerkesztés módba, ahol ez a bejelölés megtehető.)

A 2018. évi megjelenés tervezett időpontjai:

január 11. július 26 (duplaszám)
február 8. -
március 8. szeptember 6.
április 12. október 4.
május 10. november 8.
június 7. december 6.

 

A 2019. évi első lapszám január 10-én jelenik meg.

A korábbi évfolyamok archívuma itt érhető el:

HIrdetés iránti igényét a belyegvilag@mabeosz.hu e-mail címen várjuk!