Az élet nem áll meg

A koronavírus terjedését gátló intézkedések
A járvány ellen nem az élet megállítása, hanem a fertőzésveszélyt csökkentő szabályok fegyelmezett betartása a megoldás!
  1. A Székház közlekedőterein a kilégzéssel is terjedő, a levegőben lebegni képes vírus miatti kockázat csökkentése és az itt tartózkodók biztonsága érdekében kifejezetten ajánljuk szájat és orrot jól takaró arcmaszk használatát. A portán térítés mellett készletünk erejéig 500 forint értékű maszkot biztosítunk.
  2. A bejárati ajtókat jó időben nyitva tartjuk, hogy az épületbe érintésmentesen lehessen belépni. Mielőtt bármit megérint, kérjük, hogy  érkezése után azonnal mosson kezet a földszinti mosdók egyikében, ahol érintésmentes szappanadagolókat és a lehető legrövidebb időn belül legfúvásos kézszárítókat is helyezünk el. Különös gonddal mossa meg ujjhegyeit, mert azok vannak leginkább kitéve a fertőzésnek!
  3. A liftajtók nyitásához használt felületeket rövidesen a vírus terjedését jelentős mértékben fékező rézlemezzel borítjuk, melyen ­‑ napok helyett ‑ néhány órán belül elpusztul. A liftek kezelőgombjait kézzel való érintés nélkül, pl. egy kulcs hegyével programozza!
  4. Napközben mindig tartson kéznél papírzsebkendőt, hogy ha köhög, vagy tüsszent ez abba történhessen. A használt zsebkendőket haladéktalanul dobja ki és azonnal mosson újra kezet. Szappanadagolós mosdó nem csak a földszinten, hanem a III. emeleti férfi mosdóban is található.
  5. Termeink egyénileg továbbra is látogathatók, melyekben tartsanak egymástól legalább 1,5 méter távolságot Saját tárgyain kívül kézzel ne nyúljon semmihez. Használjon bélyegcsipeszt, amivel akár a bélyegalbumok is lapozhatók!
  6. Minden szabály annyit ér, amennyit betartanak belőle. Ezért kérjük, hogy figyelmeztessék rá a környezetükben levőket és jelezzék az ügyvezetésnek, amennyiben ez eredménytelen.

 

Utolsó frissítés: április 3.

 

Szücs Károly
MABÉOSZ ügyvezető igazgató
tel: 20 355-2662

A MABÉOSZ Kiállítási bizottságának tájékoztató körlevele kiállítóinkhoz a virusveszély miatt elhalasztott vagy lemondott kiállításokról az alább csatolt fájlban ovasható: