2020. évi országos küldöttgyűlés

Az Elnökség a 2020. évi országos küldöttgyűlést a mérlegbeszámolók beadási határidejének a vírusveszély miatti halasztásával összhangban, szeptember 19-én 10 órára hívja össze a MABÉOSZ székházának I. emeleti kiállítótermébe. Akinek nincs idei évre érvényes bélyeggel ellátott tagkártyája, illetve ennek hiányában a  tagdíjbefizetését nyugtával nem tudja igazolni, az a küldöttértekezleten szavazati joggal nem vehet részt.

A küldöttgyűlésen való részvétel tagjaink számára nyilvános. A belépni kívánókra a cseretermekre augusztusban hozott elnökségi határozat érvényes: a szabályosan, orrot is takarva viselt arcmaszk használata kötelező! Védőintézkedések: a terem természetes átszellőzése keresztirányban nyitott ablakokkal biztosított és csak minden második asztalnál ülhet egy-egy résztvevő. Kézfertőtelenítási lehetőséget biztosítunk az épületbe való belépéskor és a teremben is több helyen. A 1,5 méteres védőtávolság tartására plakátok hívják fel a figyelmet.

Az időpont és helyszín az alapszabály rendelkezése szerint legalább 30 nappal korábban közzéteendő. Az eredetileg tervezett időpont változásáról szóló 32/2020/04.09 sz. elnökségi határozat megjelent a Bélyegvilág májusi számának 4. oldalán, és a MABÉOSZ honlapján található határozatok tárában.

Dátum: 
2020-09-19 10:00
Helyszín: 
MABÉOSZ székházának I. emeleti, 103. sz. kiállítóterme